Posters

Great ID ontwerpt en maakt folders in alle soorten en maten en voor elke doelgroep. Het maakt niet uit of het om een bedrijfs-, product-, of actiefolder gaat.

We maken folders die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Dit doen we door de inhoud, vorm en promotie goed op elkaar af te stemmen.
Wij verzorgen alle processen die hierbij komen kijken, dus vanaf het concept en ontwerp tot een perfect gedrukt en afgeleverd product. Zelfs de fotografie en de teksten kunnen we voor je regelen. Om het helemaal compleet te maken kunnen we desgewenst ook nog voor de verspreiding van je folders zorgen.

Wil je meer weten hoe wij de perfecte folder voor je maken vraag dan vrijblijvend om meer informatie of download hier de checklist ‘hoe maak ik een folder.’

  • Bedrijfsfolders
  • Productfolders
  • Actiefolders

Meer informatie

Daarom dus

Ook voor jouw bedrijf kunnen we de perfecte folder realiseren …

Great ID heeft voor ons een geweldige productfolder gemaakt, onze verkoop is hierdoor aanzienlijk gestegen.

Dus wil jij je bedrijf-, product-, of actie promoten dan is een folder nog steeds een prima medium.

Hoe trek ik aandacht?
  1. Denk na over wat je in de folder wilt zeggen. Een folder is een middel om tegen je doelgroep te praten. Bedenk ook voor welke vraag of probleem jouw aanbod een oplossing biedt. En zorg dat je met je tekst en beeld de aandacht van de lezer trekt en vasthoudt!
  2. Heb je alle informatie bij elkaar dan wordt het zaak om na te denken over de presentatie. Waar kan je allemaal aan denken?
    – Heb je al een huisstijl (logo en kleuren) trek deze dan door in al je communicatiematerialen, dus ook je folder. Dit is consistent en professioneel.
Wij helpen je

Je wilt wel graag een bedrijfsfolder maar weet niet waar je moet beginnen en hoe je dit het beste kunt aanpakken?
Wij zijn er voor je om je te assisteren in iedere fase of ontwikkelingsproces.
Great ID heeft vaker met dit bijltje gehakt en weet daarom precies hoe we jou bedrijfs-, product-, of actiefolder snel kunnen realiseren.

Portfolio