Identiteit

Duidelijk maken wie je bent zonder het te zeggen. Zo denken wij over een geslaagde (corporate) identiteit. Het is iedere keer weer een prachtige zoektocht die start met de kernwaarden. Wie ben je? Wat maakt je uniek? Hoe wil je overkomen? Daarna is het de kunst om dat goed naar je doelgroep over te brengen met een passende en pakkende huisstijl. In woord én beeld. Consequent en strak doorgevoerd in elke uiting.

Zo zien wij het

Een identiteit krijgt vorm door design. Het hart van de organisatie krijgt daardoor een gezicht. Een goed en herkenbaar logo is daarvoor een voorwaarde. Maar in zekere zin is dat niet genoeg … het gaat om de corporate stijl. Als afzender moet je bij elk contact herkenbaar zijn. Van advertentie tot jaarverslag, van brochure tot en met bedrijfspand en van belettering tot website. Consequent en strak doorgevoerd in elke uiting.

Grafisch ontwerp

GREAT ID | identity design verzorgt de visuele identiteit van je bedrijf. We ontwikkelen de huisstijl en geven vorm aan alle communicatie uitingen. Hierbij kun je onder andere denken aan de website, verpakkingen, nieuwsbrieven, advertenties en brochures. Veel aandacht schenken we aan de ‘corporate story’ het verhaal achter een organisatie. Hierin komt terug wat een organisatie doet, hoe ze dat doet, waar ze vandaan komt en waar ze naar toe gaat. Zo creëren we onderscheid, authenticiteit en autoriteit. En dat … komt allemaal terug in de huisstijl.

Digitaal ontwerp

De visuele herkenbaarheid van het bedrijf is belangrijk in je website en andere digitale presentaties. Om onderscheidend te blijven zorgen we voor creatieve oplossingen. Design en content moeten zorgen dat de identiteit en de merkbelofte wordt ondersteund. Onze specialistische kracht komt daarbij goed van pas.

Gedegen advies

Uiteraard vertellen we je graag meer over ons bureau en de toegevoegde waarde die je van ons mag verwachten.

Voor meer informatie, een ‘GREAT DEAL’ pakket, een offerte of afspraak neem je contact op met Jac Reijnders

Tel. (0548) 540409 / (06) 42169713
Email: info@great-id.nl